Page icon icon-interne-transportsystemer

Ahlsell AB

Stort pakkeanlegg med ergonomi i fokus

Præsentation

Plukking og pakking av kundeordrer i pappesker og konvolutter førte til behovet for ergonomisk riktige plukkestasjoner for Ahlsell i Billund, som blant annet distribuerer installasjonsprodukter til bedrifter.

Kort fortalt

Ahlsell er Nordens ledende distributør av installasjonsprodukter, verktøy og forsyninger til installasjon, bygging, eiendomsforvaltning, industrielle og energiselskaper, samt offentlig sektor.

Casevideo

Løsningen

Pakkeanlæg med ergonomien i fokus

Løsningen

Med Ahlsells nye ergonomiske arbeidsstasjoner, kan operatøren justere arbeidsstasjonen til riktig ergonomisk høyde og dermed oppnå en bedre arbeidsstilling. Hver plukkestasjon er bygget med et pakkebord med innebygd vekt og høydejusterbar arbeidsplattform. Pakkebordet og arbeidsplattformen kan justeres til ergonomisk riktige høyder i forhold til operatøren som står ved arbeidsstasjonene.

Ferdigplukkede esker og konvolutter fra de 7 plukkestasjonene samles på utløpsbåndet ut mot forsendelsesområdet. Eskene og konvoluttene transporteres på modulbånd og spiralconveyorer ut til forsendelsesområdet. Underveis sorteres eskene via et høykantbånd og konvoluttene glir deretter ned en renne. Eskene kjøres deretter frem til en vertikaltransportør og senkes ned til pakkestasjoner. Operatøren legger følgeseddel i esken som deretter lukkes og sorteres i forhold til forsendelsesruter.

Løsningen inneholder avfallsbånd der operatøren kan kaste/legge tom pappemballasje på båndet som deretter automatisk transporteres ut til en pappkompaktor.

Ergonomi på arbeidsplasser

Viktigheten av ergonomi på arbeidsplasser

Det ergonomiske designet hos Ahlsell sikrer at hver operatør kan justere arbeidsstasjonene til den korrekte høyden, noe som minimerer risikoen for skadelige kroppsstillinger og bevegelser. En korrekt arbeidsposisjon kan betydelig redusere sjansen for å utvikle lidelser forårsaket av overbelastning.

 • Packsize X5 pakkemaskine
 • Pakkeanlæg, mauel pakkestation, produktbaner

Maskiner brukt i denne casen

Brukte maskiner
 

 • Modulbånd, båndtransportører og svinger for transport av konvolutter og esker
 • Spiralconveyor
 • Vertikaltransportør

  Se våre andre løsninger 

  Palleteringsmaskiner kan inngå i mange ulike intelligente pakkeløsninger.

  ×
  Har du spørsmål?

  Kontakt Søren Boldt Mousten

  Ring +45 7650 2158Send e-postmelding

  – eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

  Fyll ut alle felt

  Nyhetsbrev

  Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

  Skriv inn navnet ditt
  Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
  DanskEnglishNorsk