Industri/IntralogistikkIntelligente pakke- og palleteringsløsninger for end-of-line

Med 25 års erfaring har vi opparbeidet oss stor ekspertise og teknisk knowhow innen industriell pakking, palletering og lastesikring. Vi har jobbet med et bredt spekter av bransjer, inkludert non-food, e-handel, forbruksvarer, byggevarer, elektronikk og mange flere.

 

Industri/Intralogistikk

 

Bransjekunnskap

Vår kunnskap om ulike bransjer gjør det mulig for oss å tilpasse løsningene våre til spesifikke behov og utfordringer innen mange forskjellige bransjer. Vår omfattende erfaring har gjort oss i stand til å hjelpe et bredt spekter av industribedrifter med å optimalisere kapasiteten, effektiviteten og dermed skape mer verdi for virksomheten deres.

Vi har stor erfaring med design av ergonomiske plukke- og pakkestasjoner i forbindelse med roboter, shuttle-lagringssystemer samt design av transport- og fraktløsninger.

Vi har stor erfaring i design af ergonomiske plukke- og pakkestationer i forbindelse robot-, shuttlelagere samt design af transport- og shipping løsninger.

I korte trekk 

  • Egenproduksjon: Vi har stor intern produksjon av modulbaserte interne transportsystemer samt pakke- og palleteringssystemer, som vi integrerer i våre End of Line-løsninger.
  • Bransjekunnskap: Gjør det mulig for oss å tilpasse løsningene våre til spesifikke behov og utfordringer innen de ulike bransjene.
  • Teknisk knowhow: Vi har ekspertise og erfaring som gjør at vi leverer driftssikre og skreddersydde løsninger som skaper verdi både i produksjonsprosessen og gjennom økt konkurranseevne.

  • Vi tar ansvar gjennom hele prosjektforløpet.

Vi legger vekt på et godt kundeforhold

Vi legger stor vekt på kundeforholdet, da vi ser kunden som en viktig samarbeidspartner. Kunden besitter den største kunnskapen om sitt produkt og produksjon, og med vår ekspertise innen pakke- og palleteringsløsninger skaper vi sammen de optimale løsningene.

 

Cases

Industri/Intralogistikk cases

Utforsk våre detaljerte kundecase-sider og oppdag hvordan våre målrettede prosjekter på slutten av linjen har generert verdiskapende optimalisering og økt effektivitet for noen av Danmarks og Skandinavias ledende selskaper.

Vores leverandører

Våre leverandører
Kjente kvalitetsmerker 
End-of-line pakke- og robotmaskiner

Sealing System er salgs- og serviceansvarlig for flere kjente merker innen pakke- og palleteringsmaskiner: Packsize, Lantech, Sitma, Meurer og Ishida.

Vi designer og produserer et bredt utvalg av robotløsninger med tilhørende spesialverktøy- og griperløsninger.

Våre robotpartnere er Okura, KUKA, ABB, FANUC og AUBO, hvor vi er sertifisert servicepartner for Okura og KUKA.

  • Boxhand robotværktøj Palletering af kasser KUKA

Kontaktpersoner

Kontakt os

×
Har du spørsmål?

Kontakt Linus Rolinder

Ring +47 411 88 023Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk