Automatiseringsløsninger
for Pharma industri

Pharma

Sealing System A/S er en av Skandinavias ledende leverandører av roboter og logistikkløsninger for farmasøytisk- og helseindustri.

Oppnå en skalerbar og pålitelig løsning som garanterer gjennomgående høy kvalitet og effektiv håndtering av gjentakende arbeidsoppgaver.

 

Intelligente robot- og logistiksystemer
for farmasi og helseindustrien

Vi har en dedikert avdeling for farmasi med dyktige og erfarne medarbeidere som har gjennomgått omfattende opplæring innen Good Manufacturing Practices (GMP) og Good Document Practice (GDP). Dette betyr at vi har en høykvalitets dokumentasjonspakke både for design og endelig dokumentasjon.

Vi streber etter å levere enestående resultater samtidig som vi overholder de høyeste standardene for kvalitet og overholdelse innen den farmasøytiske industrien.

La våre automatiseringsløsninger håndtere de gjentakende oppgavene og frigjøre verdifulle ressurser i din bedrift.

Åpen og ærlig kommunikasjon

Vi prioriterer samarbeid og åpen kommunikasjon med våre kunder gjennom hele designprosessen. 

Ved å jobbe sammen med deg får vi en dyp forståelse av dine spesifikke behov og krav innen medisinproduksjonsindustrien. Dette gjør det mulig for oss å skreddersy våre løsninger nøyaktig for å imøtekomme dine forventninger, og sikre at du mottar en effektiv og høykvalitetsløsning.

Packsize EM7-35 hos Juliana drivhuse
Spesialister på automasjon
for farmasiindustrien
 

​Vi er spesialisert i å optimalisere og automatisere prosessene innen farmasiindustrien for å sikre høy kvalitet i produktpakkingen.

Våre automasjonsløsninger er skreddersydd for farmasiindustrien og kan hjelpe med alt fra pakking, palletering og depalletering.

Vi har suksessfulle prosjekter innen farmasi hvor våre automasjonsløsninger bidrar til betydelige forbedringer i produksjonen.

Good Manufacturing Practices (GMP) og Good Document Practice (GDP)

Alle medarbeidere har gjennomgått omfattende opplæring

Sealing System benytter dokumenthåndteringssystemet DocuNote for å sikre at vi oppfyller kravene i GDP.

Vår dokumentasjonspakke er av høy kvalitet både med tanke på design og endelig dokumentasjon. Samtidig har vi utviklet et kvalitetssikringssystem som sikrer våre interne prosesser og prosedyrer for ytterligere detaljer om de interne prosessene.

Vi streber etter å levere prosjekter i henhold til kundens spesifikasjoner samtidig som vi opprettholder standarder innen farmasiindustrien.

Økt produktivitet 

Med våre automatiseringsløsninger kan du oppnå økt produktivitet, reduserte kostnader, forbedret kvalitet og økt sikkerhet i produksjonen. La oss hjelpe deg med å optimalisere dine prosesser og få mest mulig ut av dine produksjonsanlegg innen farmasiindustrien.

Prosjektene våre innen farmasiindustrien taler for seg selv 

Vi er stolte av vår evne til å bruke vår erfaring og ekspertise til å levere resultater som oppfyller dine forventninger.

fanuc

Kontaktpersoner

×
Har du spørsmål?

Kontakt Linus Rolinder

Ring +47 411 88 023Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk