Sealing System

Robotpalletering

Generelt om robotpalletering

Robotpalleteringsløsninger finnes med forskjellige typer roboter, skreddersydd til ulike oppgaver. Sealing System bruker palleteringsroboter fra Okura, KUKA og ABB, som kan palletere med høy kapasitet og med stor presisjon i en robotpalleteringscelle.

Vår AUBO cobotpalletering er en kollaborativ robot. Et økonomisk alternativ til lavkapasitetsproduksjon.

Robotens verktøy kan brukes til flere forskjellige prosesser, som håndtering av alle typer paller, mellomlagsark og ulike typer emballasje.

Okura

Okura robotpalletering

Okura-robotene er utviklet til bruk ved palleterings- og avpalleteringsoppgaver. Det er oppgaver med relativt rolige bevegelser, som gjør driften av robotene svært stabil. Okura-robotene krever kun svært lite vedlikehold. Robotene brukes kun til palleteringsoppgaver, noe som gjør at roboten kan installeres raskt og er enkel å betjene.  

Robotpalletering Okura

KUKA

Robotpalletering KUKA

KUKA robotpalletering

KUKA har et stort produktprogram og er en robotprodusent som dekker hele verden. KUKA framstiller alt fra små kollaborative håndteringsroboter til store industri- og palleteringsroboter til alle typer industrier. KUKA er et svært anerkjent merke som er kjent for sine høye presisjon, kvalitet og effektivitet – noe som også kjennetegner KUKAs palleteringsroboter som vi hos Sealing System i høy utstrekning bruker til robotpalletering.

ABB

ABB robotpalletering

ABBs ledende palleteringsrobot er den kompakte IRB 460 – en av de raskeste palleteringsrobotene på markedet. Den forkorter syklustidene betydelig, og øker produktiviteten ved end-of-line-palletering og sekkepalletering. Med en rekkevidde på 2,4 meter kan den kompakte roboten med fire aksler, oppnå opptil 36 sykluser i minuttet, med en belastning på 60 kg. Den raske roboten med 4 aksler er godt egnet til montering i eksisterende pakkelinjer fordi den har et lite grunnmål.

Robotpalletering ABB

AUBO

Robotpalletering AUBO

AUBO robotpalletering

En AUBO robotpalleteringsløsning er en kompakt og fleksibel løsning til bruk i produksjoner med stor produktvariasjon eller lav kapasitet. Denne palleteringsløsningen består av en AUBO-cobot som er en kollaborativ robot beregnet for arbeid i nært samarbeid med mennesker.

Den tar betydelig mindre plass enn andre løsninger, og kan integreres uten at det må gjøres endringer i den eksisterende produksjonslinjen fordi coboten er godkjent for drift uten sikkerhetsgjerde. Den kan også raskt omprogrammeres eller flyttes og implementeres andre steder i produksjonen.

FANUC

FANUC CRX kollaborative industri- robotserie

Fanuc´s nyeste kollaborative robot, CRX, er en fleksibel robot, der kan kører både kollaborativ- og industri mode. I kollaborativ mode arbejder robotten sikkert sammen med mennesker.

Robotten er ideél til f.eks. palleterings- og pluknings-/pakningsopgaver.

Den har en payload fra 5-30kg med en rækkevidde fra 994-1889.

FANUC CRX fås også til fødevareindustrien.

Kollaborativ robot FANUC CRX

Se andre løsninger vi har levert med robotpalletering

Robotpalletering kan inngå i mange ulike pakkeanlegg. Se flere løsninger med robotpalletering på siden med ulike caser.

×
Har du spørsmål?

Kontakt Linus Rolinder

Ring +47 411 88 023Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk