Page icon icon-produktpakning

Easyfood A/S

Komplett pakkelinje for frosne pølsehorn

Presentasjon

Easyfood produserer innovativt kvalitetsbakverk til convenience-kategorien. Produktene deres spenner fra ferdigbakte produkter som bare trenger å tines eller varmes opp, til bake-off. Easyfood har produktene sine i 16 land, til store kunder som Starbucks, McDonald's, CircleK, 7-eleven og COOP.

Kort fortalt

Hovedkontoret til Easyfood i Kolding produserer innovative kvalitetsprodukter for convenience-kategorien. Deres produktspekter inkluderer alt fra ferdigbakte produkter som bare trenger oppvarming eller oppvarming til bake off.

 

Relasjon og samarbeid

Relasjon og samarbeid

Linje 3 er Easyfood sin nyeste og mest effektive linje, hvor det i dag kun produseres pølsehorn i forskjellige størrelser og typer. Tidligere ble pølsehornene produsert på linje 1 og 2, men etterspørselen etter pølsehorn økte, noe som resulterte i at de tok opp for mye av kapasiteten på de to linjene, der mange av Easyfood sine andre spesialprodukter også ble produsert.

Som et resultat av dette investerte Easyfood i en ny linje for produksjon av bare pølsehorn. I dag produseres pølsehorn utelukkende på linje 3. Leveransen fra Sealing Systems starter når pølsehornene er ferdigprodusert og nedfrosset.

Prosjektet ble startet i 2019, og i 2020 valgte Easyfood Sealing System som leverandør. Det var et vendepunkt for Easyfood da de bestemte seg for å utvide produksjonen sin i Kolding. Produksjonen har blitt mye bedre, de produserer nå 5-8% bedre enn budsjettert. Det er mye mindre avfall, og produksjonen går derfor nå i en fire-dagers uke med lange skift på grunn av høy oppetid. De to andre linjene har nå plass til mer spesialiserte produkter, og det er til stor fordel for Easyfood.

I dag har Easyfood 160 ansatte, hvorav 110 jobber i produksjonen.

Palletering, kasser med bleer, robotværttøj, KUKA,

Funksjonsbeskrivelse

Komplet pakkelinje casepacker

Funksjonsbeskrivelse

De frosne pølsehornene kommer direkte ut av fryseren og transporteres via et produkttransportbånd og fordeles i to multiheadvekter. Riktig mengde per stykk blir deretter overført til en posemaskin som forsegler posene. Deretter går posene gjennom en rumbler og blir sjekket ved hjelp av en metall-detektor og posene veies. Pølsehornene blir pakket i esker, etterfulgt av innlegging av en ingrediensliste. Ved hjelp av en kassereise- og -lukkemaskin gjøres eskene klare for etikettering og sendes videre for pallering ved hjelp av en Okura-robot som pakker dem ved hjelp av et vakuum robotverktøy. Gjennom en palltransport blir eskene transportert til en palleomslukker hvor de får etikettering på to av sidene.

"Sealing System ble valgt fordi de har produkter av høy kvalitet og kan levere virkelig gode maskiner i den høyeste klassen, og fordi Sealing System som leverandør kunne tilby en komplett løsning fra fryseren og utover."

– Svend Østergaard, Chief Technical Officer.

  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Lantech casepacker hos Polar Seafood Esbjerg
  • CPS casepacking af ferske pølsehorn hos Easyfood
  • Kasselukker med frosne pølsehos hos Easyfood
  • Komplet pakkelinje - palletering af kasse -  fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje - etikettering - fra Sealing System A/S

Brukte maskiner

Sealing System var ansvarlig for levering av en komplett pakkeline fra fryseren til produktet er ferdig palletert og klart for forsendelse.

Maskiner
 

Vi leverer alt innen end-of-line

Les mer om oss, servicen vår og de komplette pakkelinjene våre.

×
Har du spørsmål?

Kontakt Linus Rolinder

Ring +47 411 88 023Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk