Om Sealing System

Presentasjon

Intelligent packaging solutions

Sealing System er en av Skandinavias ledende leverandører av komplette pakke- og palleteringsanlegg. Vi har ca. 150 dyktige og engasjerte medarbeidere som har omfattende kunnskap og erfaring fra system- og maskinløsninger.

Det betyr mye for oss at kundene stoler på oss og har tillit til vår evne til å utvikle den perfekte løsningen for produksjonslinjene deres. Vi ser kundene våre som samarbeidspartnere fordi kundene har best kjennskap til produktene og produksjonen. Vi på vår side har ekspertisen innen alt fra pakkemaskiner til store komplekse komplette pakke- og palleteringsløsninger, og sammen skaper vi de beste løsningene.

Vi bidrar til kundenes utvikling og vekst gjennom følgende:

  • Avkastning på investeringer
  • Innovative og fremtidsrettede løsninger
  • Produksjonsforbedringer
  • Optimerte arbeidsprosesser
  • Automatisering

Løsningene våre skal være en god forretning for kundene og skape merverdi. Det kan skje gjennom effektiviseringer som gir konkurransefordeler.

Forretningsidé

Forretningsidéen vår er å utvikle og produsere end-of-line-løsninger av høy kvalitet, ved hjelp av moderne teknologi. Partnerskapet med kundene bygger på tillit, solide kunderelasjoner og verdiskaping.

Visjon

Vi ønsker å være de mest kompetente, pålitelige og innovative innen end-of-line, og vi er stolte over løsningene vi leverer!

Løsningene våre

Løsningene våre

Vi tilbyr løsninger for alt fra frittstående pakkemaskiner til komplette og automatiserte fylle-, pakke- og palleteringsanlegg, spesialproduserte verktøy og integrerte transportsystemer. Vi tar oss av hele prosjektet – fra design og prosjektledelse til den ferdige løsningen.

Egenproduksjon

Vi har en stor egenproduksjon av interne transportsystemer samt pakke- og palleteringsmaskiner som integreres i pakke- og palleteringslinjene våre.

Integrasjon og elstyring

Elstyringene knytter sammen de komplette pakke- og palleteringslinjene våre. Det er PLC- og HMI-konseptene som integrerer maskinene i pakkelinjen – testet og utviklet etter mange års erfaring. Synergien mellom HMI og anlegg er unik for Sealing System, og finnes ikke mange andre steder. Systemanleggene våre er operatørvennlige og HMI-skjermbilder gjør det enkelt og oversiktlig å betjene anleggene.

Vi kan programmere med kundens ulike datasystemer og intelligente lagersystemer og slik få anlegget vårt til å snakke med kundens eksisterende løsninger.  

I dag er kravene til automasjonssystemer svært høye, og det stilles høye krav til enkel og hurtig feilsøking, døgnet rundt. Derfor er alle elstyringer og all integrasjon med maskiner og roboter laget in-house hos Sealing Systems.

Leverandørene våre

Sealing System er salgs- og serviceansvarlig for flere kjente merker på området pakkemaskiner: Meurer, CPS, Lantech og Ishida. Vi konstruerer og produserer også robotløsninger til end-of-line-pakking, og er spesialister på palleteringssystemer. Robotene blir levert av Okura, KUKA, ABB og AUBO, og vi skreddersyr og spesialproduserer robotverktøy og integrerer robotene i systemene.

Kundene våre

Til kundene våre hører flere av de største virksomhetene i Danmark og Skandinavia. Vi er representert i matvareindustrien, men også i andre bransjer som ønsker å skape forbedringer gjennom automatisering.

Historikk

Historikk

Sealing System A/S ble etablert i 1998 av Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen. I begynnelsen fokuserte vi på salg av pakkemaskiner fra blant annet Lantech, men hadde store ambisjoner og drømmer om å bli best når det gjelder komplette pakkelinjer.

Fra 2003 endres strategien til produksjon av komplette pakke- og palleteringslinjer, blant annet med etablering av egen elavdeling samt konstruksjon og produksjon av egne, interne transportsystemer og salg av Okura palleteringsroboter.

Senere utvikles egen HMI, med økt fokus på robotteknologi. CPS- og Ishida-produkter blir en del av produktsortimentet til Sealing Systems etter overtakelsen av TH Consult A/S.

I 2017 samles alle aktivitetene til Sealing System i Grindsted på Hedemarken 1, i nye og oppussete lokaler på totalt 5 200 m2.

Sealing System har de siste årene jobbet mye med å utvikle maskiner og programvare som er utstyrt for framtiden når det gjelder automatisering, energibesparing og brukervennlighet.

  • IP-4 Greenline – helautomatiske pallelaster med et grønt avtrykk i form av servomotorer i stedet for bruk av trykkluft.
  • IRP – Intelligent Robot Picker til håndterings- og pakkeoppgaver
  • IPS – Intelligent Packing Software til enkel programmering av palleteringsmønstre
  • IPM Greenline – Intelligent pallet Magazine Pallemagasin med grønt avtrykk

Lead Robotics Scandinavia A/S etableres i 2019 i samarbeid med Nordbo, som distribuerer AUBO-roboten.

Sealing System har en egen serviceavdeling i Norge, og har i 2020 akkurat etablert en egen salgsavdeling i Belgia som fokuserer på Okura-roboter.

Sealing System har fått Børsens Gazelle-pris i 2003, 2016 og 2017.

Sealing SystemProfilbrosjure

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk