Page icon icon-palletering

VELUX

Automatisert palletering øker effektiviteten hos VELUX

Presentasjon

Fabrikken til VELUX, Østbirk Bygningsindustri, ligger i Østbirk ved Horsens. Her produseres det daglig ulike typer av vinduer som bidrar til bedre bygninger med mye dagslys og frisk luft. Sealing System har fått i oppdrag å levere og installere en palleteringsløsning til produksjonen, som har økt effektiviteten betydelig. Dette skyldes at vinduene tidligere ble pakket og palletert manuelt av ansatte. KUKA-roboten og verktøyet er spesielt utviklet for Østbirk Bygningsindustri, og det er den største roboten som Sealing System har levert. I tillegg har det blitt utviklet en spesiell stroppemaskin som sikrer forsvarlig pakking av vinduene før de forlater produksjonen.

velux

Kort sagt

VELUX-konsernet er en stor internasjonal bedrift med danske røtter. VELUX har produsert energieffektive vinduer i over 80 år og har avdelinger i over 40 land. Mennesket er i fokus når VELUX designer bygninger med fokus på helse, bærekraft og respekt for miljøet..

Løsningen

KUKA robot palletering for Velux af Sealing System

Løsningen

Anlegget hos Østbirk Bygningsindustri består av en palleteringsløsning for vinduer, skreddersydd av Sealing System. De pakkede vinduene transporteres på en rullebane til en stasjon der produktet blir sentrert. Palleteringsroboten plasserer et mellomleggsark på toppen av esken med vinduet, og enheten flyttes deretter over på pall som transporteres videre for vertikal stropping. Hjørnene blir påsatt før pallen med vindu og mellomlegg blir bundet sammen som en enhet. Pallene kan stables opptil syv paller i høyden, og deretter er de klare for henting.

KUKA robot palletering af vinduer for Velux

Se våre andre løsninger 

Palleteringsmaskiner kan inngå i mange ulike intelligente pakkeløsninger.

×
Har du spørsmål?

Kontakt Linus Rolinder

Ring +47 411 88 023Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk