Personvernpolicy

PERSONOPPLYSNINGER

Versjon: 1.0
Dato: ​26-05-2024

Generelt

Personopplysninger er alle typer av opplysninger som på en eller annen måte kan knyttes til deg. Når du bruker webområdet vårt, samler vi inn og behandler flere slike opplysninger. Det gjør vi for eksempel ved vanlig bruk av innhold, hvis du melder deg på nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenester eller gjennomfører kjøp via nettstedet.

Vi samler inn og behandler for eksempel følgende typer av opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, mobiltelefon eller ditt nettbrett, IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den omfatningen du selv eksplisitt godkjenner dette og selv skriver inn opplysningene, behandles dessuten følgende: navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil vanligvis være i forbindelse med oppretting av kundepålogging eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har utarbeidet tekniske og organisatoriske forholdsregler for at opplysningene dine ikke ved uhell eller ulovlig skal bli slettet, publisert, komme på avveie, forringes eller deles med uvedkommende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med bestemmelsene.

Formål

Opplysningene brukes for å identifisere deg som bruker og vise deg annonsene som mest sannsynlig er relevante for deg, å registrere dine kjøp og betalinger samt å kunne levere tjenestene du har bedt om, som f.eks. å motta nyhetsbrev. Vi bruker også opplysningene til å optimere tjenestene og innholdet vårt.

Periode for opbevaring

Opplysningene lagres i den perioden bestemmelsene tillater, og vi sletter dem når vi ikke trenger dem lenger. Perioden avhenger av typen opplysninger og bakgrunnen for lagringen. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når opplysningene slettes.

Deling av opplysninger

Data om bruken av webområdet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderskategori m.m., deles med tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det gjelder, i avsnittet om informasjonskapsler over. Opplysningene brukes til å tilpasse annonseringen.

Vi bruker dessuten flere tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Tredjepartene behandler kun opplysninger på våre vegner og har ikke tillatelse til å bruke dem til egne formål.
Deling av personopplysninger som navn og e-postadresse m.m., skjer kun hvis du har godkjent dette. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan beskytte personopplysningene dine godt nok.

Innsyn og klager

Du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid protestere mot at opplysningene brukes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at personopplysningene dine behandles. Hvis opplysningene som behandles om deg er feil, har du rett til å kreve at de rettes eller slettes. Slike henvendelser kan du gjøre til: info@sealing-system.dk. Hvis du vil klage på vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Utgiver

Webområdet eies og publiseres av:
Sealing System A/S
Hedemarken 1
7200 Grindsted
Telefon: +45 7529 2092
Email: info@sealing-system.dk

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk