Page icon icon-interne-transportsystemer

DCS ApS

Stort pakketeringsanlegg erstatter lange gåavstander

Presentasjon

Et nytt, stort lager førte til behovet for et komplett pakketeringsanlegg hos DCS i Trige, som selger og distribuerer IT-produkter med daglig levering. Det nye anlegget automatiserer mange av de tidligere arbeidsrutinene og forkorter de ansattes lange gåavstander.

Kort sagt

DCS ApS er en privat eid IT-bedrift med lager i Trige, nord for Århus. Her har de mer enn 250 000 produkter som de selger til B2B-kunder gjennom nettbutikken sin.

Casevideo

Løsningen

Stort pakketeringsanlegg erstatter lange gåavstander DCS

Løsningen

Med DCS sitt nye pakketeringsanlegg automatiseres en stor del av pakketeringsprosessene deres. Gjennomsnittlig behandlingstid per ordre har blitt betydelig redusert, og er nå bare 22 minutter, noe som er eksepsjonelt lavt.

DCS har effektivisert flere av arbeidsrutinene sine med det nye Packsize-maskineriet som produserer ordretilpassede pappesker. Pappen kuttes til riktig størrelse basert på produktstørrelsen og settes sammen. Deretter transporteres den ut på bufferbanene for oppsamling.

Med DSC sitt nye anlegg fulgte langt større gåavstander for de ansatte. Produktbanene rundt på fabrikken sikrer at når produktene først er plukket og lagt i eskene, blir de transportert videre i systemet. Her blir de også kontrollveid og fotografert, en prosedyre som har eliminert mange feil da det her registreres om det er riktig innhold i eskene.

Det er også en produktlinje for produkter som allerede er i ytre emballasje og derfor ikke trenger ytterligere emballasje.

 

 

 

"Vi hadde en veldig god følelse med Sealing System, som kunne levere en løsning til oss som forenklet vår måte å gjøre ting på; automatiserte våre prosesser og gjorde oss mye mer effektive i arbeidsrutinene våre. Vi unngår lange gåavstander på lageret. Vi unngår flaskehalser i forbindelse med plukking og pakking."

 Daniel Pedersen, medeier af DCS 

  • Packsize X5 pakkemaskine
  • Pakkeanlæg, mauel pakkestation, produktbaner

Sorterings- og palleteringsanlegg

Opptil 600 esker i timen med Packsize

On Demand Packaging solutions

Packsize produserer ordretilpassede pappesker. Packsize-maskinene er designet for at hver ordre har forskjellige dimensjoner eller andre krav, for eksempel forsendelse. Ved å spesialtilpasse hver ordre, er det mulig å spare mange ressurser på emballasje og ikke minst fyllmateriale.

DCS får nå produsert ordretilpassede pappesker takket være Packsize X5-pakkemaskinen. Maskinen utmerker seg ved å kunne håndtere store mengder pappesker, og er derfor et opplagt valg for e-handel og produksjonsbedrifter.

Packsize X5-maskinen sikrer raskere og mer effektiv pakking, da den kan produsere opptil 600 esker i timen.

Packsize X5 pakkemaskine hos DCS

Se våre andre løsninger 

Palleteringsmaskiner kan inngå i mange ulike intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på siden med ulike caser.

×
Har du spørsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring +45 7650 2158Send e-postmelding

– eller fyll ut skjemaet under så tar jeg kontakt så snart som

Fyll ut alle felt

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk