14. juni 2023

Nyhet

Ny Country Manager og Sales Engineer i Sealing System Norway

Linus Rolinder er fra 1. juni ansatt som Country Manager og Sales Engineer i Sealing System Norway AS. 
 

Han skal hjelpe norske bedrifter med å realisere automatiseringsmuligheter ved å finne den beste end-of-line-løsningen. Hans hovedoppgave blir å se potensialet for å optimalisere prosesser i den enkelte bedrifts produksjon, spesielt innenfor næringsmiddelindustrien, som er en spennende og kjent bransje for Sealing System. Ikke bare i Norge, men også i hele Skandinavia. 
 

"Først og fremst ser jeg frem til å gripe alle de spennende mulighetene som ligger i automatiserings-Norge, sammen med både nye og eksisterende kunder for Sealing System, innenfor våre ulike forretningsområder. Disse inkluderer løsninger for intelligente pakkeløsninger, internt transportsystem, eskereisere/lukkere, systemer for veiing og kvalitetskontroll, casepakkere, palletering og pallevikling. Det blir også ekstremt spennende å jobbe med høyt skattede leverandører som Lantech, Meurer, Okura, KUKA, ABB, Ishida og CPS Casepacking. Jeg gleder meg til turen
 

Linus har flere års erfaring innen robotikk og forretningsutvikling, hvor han kontinuerlig har tilegnet seg omfattende kunnskap på området. Den erfaringen vil være verdifull for hans daglige arbeid, hvor han skal jobbe med salgs- og salgsfremmende tiltak. Han skal på spennende kundebesøk, delta i prosjektarbeid sammen med kunder, delta i og holde workshops og lignende verdiskapende aktiviteter. 
 

"Vi har allerede idag et stort antall meget spennende kunder, spesiellt innen næringsmiddelsproduksjon, som vi skal fortsette at jobbe strategisk med og videreutvikle både samarbeid og løsninger for at skape merverdi i disse kanaler. Jeg vil nok i stor grad finnes på veien, sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, men ha Innlandet som bas, hvor vi har opprettet nytt kontor samlokalisert hos Klosser Innovasjon på Kongsvinger."
 

Linus er 35 år og bor i Kongsvinger i Norge. 
  

Til slutt skal det nevnes at avdelingen i Norge har nye kontorlokaler på adressen Markensvegen 1B, 2212 Kongsvinger. 

Landeansvarlig for Sealing System Norway Linus Rolinder

Siste nytt

april 26, 2024
Sealing System launches: XIO – Intelligent Farming

XIO – Intelligent Farming specializes in biofactory solutions for insect protein production

januar 26, 2024
Sealing System A/S wins the Business Promotion Award 2023

Thursday evening on January 25th, 2024, the Business Promotion Award was presented during the annual New Year's reception, organized by Billund Business.

april 26, 2024
Sealing System launches: XIO – Intelligent Farming

XIO – Intelligent Farming specializes in biofactory solutions for insect protein production

Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert om siste nytt fra

Skriv inn navnet ditt
Skriv inn e-postadressen din E-postadressen er ugyldig
DanskEnglishNorsk